Babagan Kita

QUANZHOU YINGRUN MACHINERY CO., LTD

Supaya perusahaan ukuran cilik lan menengah ing bidang sepatu global dadi luwih kuat

Quanzhou Yingrun Machinery Co., Ltd Lokasi ing sepatu misuwur sing nggawe City-Jinjiang. Kita duwe pabrik Mesin Moulding Sepatu lan cetakan Plastik kanggo alas kaki, adhedhasar ing sisih kidul China. Sawise luwih saka 16 taun upaya, kita wis nggawe jaringan bisnis kanthi mesin, cetakan & macem-macem jinis sepatu lan bahan sepatu ing saindenging China. Kita uga ndhukung desain sepatu sing dikembangake kanggo pelanggan. Baris mesin kita kalebu: Mesin Plastik Moulding kanggo Alas Kaki, Mesin Plating Mendingin Udara PVC, TPR, TR, Karet, Phylon, EVA, Mesin Pembuat Tunggal PU, DIP, Mesin Sepatu Jogger, Mesin Pouring EVA, Mesin Injeksi Atas PVC, Moulding Rainboot PVC Mesin lan sapanunggalane. Baris cetakan kalebu: EVA Slipper & Tunggal Cetakan, Cetakan Sepatu Blowokan Udara PVC, Cetakan Sepatu Sele, TPR, PVC, EVA, Karet, TR, Cetakan Tunggal PU, Mould Rainboot ... Baris Bahan Sepatu kalebu: Kabeh jinis PVC, PU Kulit, Mesh, Canvas, Kain, Nowen Lining, Kain, Papan Insole, Outsole, Decolasi Sepatu Sepatu bagean EVA, PVC, TPR, kompil, bahan baku PU lan liya-liyane. Saka situs web, sampeyan bisa nemokake manawa gaya kita cocog karo tren pop internasional paling anyar. Kita bisa nawakake macem-macem produk kanthi rega paling kompetitif, desain kontemporer, kualitas apik lan pangiriman cepet. Kita seneng kapasitas produksi gedhe. Kita nampa pesenan jumlah gedhe lan cilik. Kita kerja sama karo pabrik paling apik ing industri sing ana ing Jinjiang lan Quanzhou ing Provinsi Fujian, Shantou lan Dongguan & Huidong ing Provinsi Guangdong lan Wenzhou lan Taizhou ing Provinsi Zhejiang, Ezhou ing Hube,. Tim QC sing efisien njamin manawa kabeh proses produksi tundhuk banget karo standar internasional. Kita bisa nyukupi persyaratane para pelanggan babagan kualitas lan wektu pangiriman. Nikmati reputasi apik kanggo kualitas, pengiriman tepat waktu lan rega kompetitif, barang-barang populer ing pasar saindenging jagad, kayata Amerika Selatan, Eropa, Afrika, Timur Tengah lan Asia Tenggara. Kita ngarep-arep nggawe kerjasama jangka panjang karo sampeyan ing wektu ngarep. Hubungi sampeyan kanggo informasi luwih lengkap.

Sejarah Kita

Saka taun 2005 nganti 2011, dheweke kerja dadi salesman dagang asing cetakan Jinjiang Zhongtian Co., Ltd., kanthi kinerja bisnis rata-rata 15 juta. Ing taun 2012, Zhongtian cetakan Co., Ltd. ngontrak pasar India saka cetakan Zhongtian Co ., Ltd. sekaligus, dheweke miwiti bisnis independen ing bidang sepatu.
Saka 2013 nganti 2020, kita bakal mboko sithik nambah jinis barang pemasaran lan nggawe platform perdagangan berorientasi layanan mandeg wiwit sales nganti sales sawise. Entitas bisnis minangka perusahaan tunggal nol dadi siji lan mesin Yingrun, lan saluran akuisisi pelanggan yaiku gabungan saka stasiun internasional Ali lan pameran domestik lan manca, kanthi rata-rata omset tahunan 35 juta, 7 tim domestik, 5 juru dagang asing , 2 panuku, 3 operator, 1 keuangan lan 1 operator kapal; tim asing: siji gudang kantor koperasi 10 taun ing India lan siji gudang kantor koperasi 8 taun ing Mengjiala.
Ing taun 2020, kita bakal miwiti nggedhekake entitas bisnis ing bidang sepatu, wiwit saka bekas mesin Yingrun (entitas bisnis: cetakan mekanik, industri kimia) lan nol nganti siji (bahan sepatu: tunggal, ndhuwur, tinta, lsp) dadi goleki pemasok kerjasama produk siji - integrasi sumber daya bebarengan lan kreasi win-win co.

Penjualan Pabrik

Kita pabrik, ngekspor bisnis luwih saka 16 taun. Kita duwe luwih saka 16 taun pengalaman Pabrik macem-macem jinis sepatu lan aksesoris sing gegandhengan

Layanan Kita

Biasane aku menehi komentare sampeyan sajrone 24 jam sawise entuk priksaan. Saka sampeyan sanget njaluk kutipan, mohon diceritakake ing mail, supaya kita bisa mangsuli pitakon

Layanan Khusus

Kita nampa urutan OEM supaya bisa hubungi kita lan menehi desain sampeyan. Kita bakal menehi rega sing cukup lan conto kanggo sampeyan ASAP

Advanage Teknis

Kita mekso maju karo jaman, inovasi teknologi, pangembangan diri lan riset lan pangembang produk anyar

Nggawe hubungan kerja sama jangka panjang lan stabil karo 200 perusahaan sepatu cilik lan medium ing donya sajrone 3 taun

- Visi perusahaan

team (1)

team (7)

team (5)

team (6)

team (2)

team (8)

team (4)

team (3)

Sertifikasi

IMG_0992

IMG_0993

IMG_1109

oi (1)

oi (2)

oi (3)

c (1)

c (2)

c (3)

Pelanggan pisanan, karyawan nomer loro, pemegang saham nomer telu; amarga kapercayan, iku gampang; mung pancet yaiku pangowahan; kinerja sing paling apik saiki minangka syarat minimal sesuk; ing wayahe iki, aku mung siji; urip seneng; kerja keras; lan kerja keras;

- Entuk Worth