Desain Trendi Profesional Tekstur Tpu Bantal Tekstur Tekstur Ringan Partikel Diisi Gampang Diproses Ora Beracun

Katrangan singkat:

Polypropylene sing Ditambahi
EPP minangka inisialisme kanggo Polypropylene Expansion, sing nuduhake manik-manik busa kanthi bentuk bola sing ngembangake Polipropilena (PP) sacara fisik (yaiku non-silang) tanpa nggunakake agen ekspansi kimia. EPP duwe ciri kaya ing ngisor iki:
1. Kasedhiya saka PP murni
2. Kapadhetan manik kalebu saka 20g / l nganti 60g / l gumantung saka nggedhekake 3.Warna dhasar yaiku Ireng, Grey lan Putih.
warna liyane uga kasedhiya.
ING endi EPP bisa digunakake?
EPP rada tahan lan kuat tinimbang EPS lan nduweni daya serep energi sing dhuwur. Polipropilena sing ditambahi (EPP) pancen cocog banget kanggo produk lan bagean cetakan sing kudu tahan akeh. EPP mulane misuwur banget minangka papan kecelakaan, bumper utawa headrest ing kendaraan bermotor. Iki nambah keamanan lan perlindungan para penumpang kendaraan yen ana kahanan darurat. Fitur khusus EPP lan busa partikel liyane yaiku bobote bobote dibandhingake karo bahan liyane. Iki mbantu nyuda bobot kendaraan, sing nyebabake konsumsi bahan bakar murah lan keramahan lingkungan sing luwih gedhe. EPP uga busa partikel sing bisa didaur ulang. Nanging EPP ora mung bahan sing migunani lan praktis kanggo industri otomotif. EPP bisa digunakake ing meh kabeh industri sing potensial entheng, isolasi lan resistensi minangka aspek penting.


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk















  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita