Нека помалите и средни претпријатија од областа на глобалното правење чевли се помоќни

Избрани производи

Воспоставете долгорочна и стабилна соработка со 200 мали и средни претпријатија за чевли во светот во рок од 3 години
- ЈИНГРУН -

Зошто да не изберете нас?

YINGRUN е вистинскиот избор
IMG_1141
IMG_1137
IMG_1093