Најчесто поставувани прашања

Каков вид калап за чевли имате?

Имаме калапи ЕВА, калап ТПР, гумен калап, калап ПВЦ ПВЦ, калап за дување во воздух, калап за апс за влечки, чевли со сандал, спортски чевли, аутсол, делови за чевли, пластична единствена пета итн.

Каков вид материјал за мувла се користи за мувла?

Ние користиме национален стандард 6061 и 7075 алуминиум за калап ЕВА, бр.45 и П20 челик за челичен калап.

Што е со времето за испорака?

Општо, 15-20 дена за ПВЦ мувла; 25-30 дена за калап ЕВА по добивањето на вашата аконтација. Специфичното време на испорака зависи и од артиклите и количината на вашата нарачка.

Можете ли да произведувате според примероците?

Да, можеме да произведуваме според вашите примероци или технички цртежи. Можеме да ви ја покажеме дрвената кукла 1: 1 пред да направите мувла.

Како ги правиме нашите деловни долгорочни и добри односи?

1. Ние одржуваме добар квалитет и конкурентна цена за да обезбедиме корист од нашите клиенти;

2. Ние го почитуваме секој клиент како наш пријател и искрено правиме деловни активности и другаруваме со нив, без оглед од каде доаѓаат.

САКАТЕ ДА РАБОТИМЕ СО НАС?