Pyetjet e shpeshta

Çfarë lloj myku këpucësh keni?

Ne kemi forma EVA, myk TPR, myk gome, myk PVC TPU, myk që fryn ajër, myk Abs për heqël, këpucë sandale, këpucë sportive, outsole, pjesë këpucësh, thembra e vetme plastike etj.

Çfarë lloj materiali myk përdor për myk?

Ne përdorim standardin kombëtar 6061 & 7075 alumini për myk EVA, NO.45 & P20 çeliku për myk çeliku.

Po në lidhje me kohën e dorëzimit?

Në përgjithësi, 15-20 ditë për myk PVC; 25-30 ditë për myk EVA pasi të keni marrë parapagimin tuaj. Koha specifike e dorëzimit varet gjithashtu nga artikujt dhe sasia e porosisë tuaj.

A mund të prodhoni sipas mostrave?

Po, ne mund të prodhojmë nga mostrat tuaja ose vizatimet teknike. Ne mund t'ju tregojmë bedelin prej druri 1: 1 para se të bëni mykun.

Si i bëni biznesin tonë marrëdhënie afatgjata dhe të mira?

1. Ne mbajmë cilësi të mirë dhe çmim konkurrues për të siguruar përfitimin e klientëve tanë;

2. Ne e respektojmë çdo klient si mikun tonë dhe ne sinqerisht bëjmë biznes dhe bëjmë miqësi me ta, pa marrë parasysh nga vijnë.

DUA T TO PUNONI ME NE?