Hayu usaha leutik sareng sedeng dina bidang pembuatan sapatu global langkung kuat

Produk unggulan

Ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang sareng stabil sareng 200 perusahaan sapatu alit sareng sedeng di dunya dina jangka waktu 3 taun
—YINGRUN—

Naha Pilih Kami?

YINGRUN mangrupikeun pilihan anu leres
IMG_1141
IMG_1137
IMG_1093