Tentang Kami

QUANZHOU YINGRUN MACHINERY CO., LTD

Hayu usaha leutik sareng sedeng dina bidang pembuatan sapatu global langkung kuat

Quanzhou Yingrun Machines Co., Ltd Tempatna dina sapatu anu kawéntar ngadamel Kota-Jinjiang. Kami gaduh pabrik Mesin Moulding Mesin sareng kapang Plastik pikeun alas kaki, dumasar di beulah kidul Cina. Saatos langkung ti 16 taun usaha, kami parantos ngembangkeun jaringan bisnis anu lega kalayan mesin, kapang & jinis sapatu sareng bahan sapatu di peuntas China. Kami ogé ngadukung desain sapatu ngembangkeun pikeun palanggan. Garis mesin kami kalebet: Mesin Plastik Moulding pikeun Footwear, PVC Air Blending Molding Machine, TPR, TR, Karét, Phylon, EVA, PU Sole Making Machine, DIP, Jogger Shoes Machine, EVA Pouring Machine, Mesin Injeksi Luhur PVC, PVC Rainboots Moulding Mesin sareng sajabina. Garis kapang kalebet: EVA Slipper & Tunggal Cetakan, PVC Air Blows Shoe Mould, Jelly Shoe Mould, TPR, PVC, EVA, Rubber, TR, PU Sole Mould, Rainboot Mould ... Shoe Material line ngawengku: Sadaya jinis PVC, PU Kulit, bolong, kanvas, lawon, Nowen Lining, lawon, Insole Board, Outsole, Shock Decollation bagian kembang, EVA, PVC, TPR, compund, PU bahan baku sareng anu sanésna. Tina halaman wéb kami, anjeun tiasa mendakan yén gaya kami cocog sareng tren pop internasional pang anyarna. Kami tiasa nawiskeun anjeun sababaraha produk dina harga anu paling kompetitif, desain kontemporer, kualitas anu saé sareng pangiriman gancang. Kami resep kapasitas produksi ageung. Kami nampi pesenan tina jumlah anu ageung boh anu alit. Kami gawe bareng pabrik-pabrik anu pangsaéna di industri anu aya di Jinjiang sareng Quanzhou di Propinsi Fujian, Shantou sareng Dongguan & Huidong di Propinsi Guangdong sareng Wenzhou sareng Taizhou di Propinsi Zhejiang, Ezhou di Hube,. Tim QC anu épéktip mastikeun yén prosés produksi sadayana leres-leres sasuai sareng standar internasional. Urang tiasa minuhan sarat konsumén dina hal kualitas sareng waktos pangiriman. Ngarasakeun reputasi anu saé pikeun kualitas luhur, pangiriman tepat waktu sareng harga kalapa, barang-barang kami populér di pasar sadunya, sapertos Amérika Kidul, Éropa, Afrika, Wétan Tengah sareng Asia Tenggara. Kami ngarepkeun ngawangun kerjasama jangka panjang sareng anjeun dina waktos anu caket. Punten ngahubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi.

Sejarah urang

Ti taun 2005 dugi ka 2011, anjeunna damel salaku salesman dagang asing ti Jinjiang Zhongtian kapang Co., Ltd., kalayan kinerja bisnis rata-rata 15 juta. Dina 2012, Zhongtian kapang Co., Ltd. ngontrak pasar India tina Zhongtian kapang Co ., Ltd. dina waktos anu sami, anjeunna ngamimitian usaha mandiri dina bidang sapatu.
Ti 2013 dugi ka 2020, urang bakal laun ningkatkeun jinis barang pamasaran sareng nyiptakeun platform perdagangan berorientasi layanan hiji-stop tina penjualan dugi ka jual. Éntitas bisnis mangrupikeun hiji-hijina kapamilikan enol hiji sareng mesin Yingrun, sareng saluran akuisisi pelanggan mangrupikeun gabungan stasiun internasional Ali sareng paméran domestik sareng asing, kalayan omset taunan rata-rata 35 juta, 7 tim domestik, 5 juru dagang perdagangan asing , 2 pembeli, 3 operator, 1 keuangan sareng 1 operator pengiriman; tim asing: hiji gudang kantor koperasi 10 taun di India sareng hiji gudang kantor koperasi 8 taun di Mengjiala.
Dina taun 2020, urang bakal ngamimitian ngagedéan entitas bisnis dina bidang sapatu, ti tilas mesin Yingrun (badan usaha: kapang mékanis, industri kimia) sareng enol hiji (bahan sapatu: sol, luhur, tinta, jst) janten milari pemasok kerjasama produk tunggal - integrasi sumberdaya silih sareng win-win co kreasi.

Penjualan Pabrik

Kami pabrik, kami ngalakukeun bisnis ékspor langkung ti 16 taun Kami gaduh langkung ti 16 taun pangalaman ngadamel rupa-rupa sapatu sareng asesoris anu aya hubunganana

Service kami

Kami biasana ngadugikeun anjeun dina waktos 24 jam saatos kami nalungtik. Ti anjeun pisan anu ngadesek pikeun kéngingkeun cutatanana, punten panyababkeun ka kami dina surat anjeun, supados kami tiasa ngawales patarosan anjeun

Layanan Adat

Kami nampi OEM supados tiasa ngahubungi kami sareng masihan desain anjeun. Kami bakal nawiskeun harga anu lumayan sareng modél pikeun anjeun ASAP

Advanages Téknis

Kami keukeuh maju sareng jaman, inovasi téknologi, pamekaran diri sareng panilitian sareng pamekaran produk énggal

Ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang sareng stabil sareng 200 perusahaan sapatu alit sareng sedeng di dunya dina jangka waktu 3 taun

- Visi perusahaan

team (1)

team (7)

team (5)

team (6)

team (2)

team (8)

team (4)

team (3)

Sértipikasi

IMG_0992

IMG_0993

IMG_1109

oi (1)

oi (2)

oi (3)

c (1)

c (2)

c (3)

Palanggan mimitina, karyawan kadua, saham katilu; kusabab kapercayaan, éta saderhana; hiji-hijina anu tetep nyaéta parobihan; kinerja pangsaéna dinten ieu nyaéta sarat minimum énjing; dina waktos ayeuna, kuring ngan hiji-hijina; hirup senang; kerja keras; jeung kerja keras;

- Rasa Worth