FAQs

Naon jenis cetakan sapatu anjeun?

Kami gaduh cetakan EVA, kapang TPR, kapang Karét, cetakan TPU PVC, kapang Tiupan hawa, kapang ABS pikeun Slipper, sapatu Sendal, sapatu Sport, Outsole, Suku Sapatu, keuneung sol Plastik jst.

Naon jenis bahan kapang anu dianggo pikeun kapang?

Kami nganggo standar nasional 6061 & 7075 aluminium pikeun kapang EVA, baja NO.45 & P20 pikeun kapang waja.

Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?

Sacara umum, 15-20 dinten kanggo kapang PVC; 25-30 dinten kanggo kapang EVA saatos nampi pembayaran sateuacanna anjeun. Waktu pangiriman khusus ogé gumantung kana barang sareng jumlah pesenan anjeun.

Dupi anjeun ngahasilkeun numutkeun conto?

Leres, urang tiasa ngahasilkeun ku sampel anjeun atanapi gambar téknis. Urang tiasa ningalikeun dummy kai 1: 1 sateuacan ngadamel kapang.

Kumaha anjeun ngadamel hubungan jangka panjang sareng bisnis urang?

1.We ngajaga kualitas anu saé sareng harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang nguntungkeun;

2. Urang hormat ka unggal palanggan salaku sobat urang sareng urang tulus ngalakukeun bisnis sareng sosobatan sareng aranjeunna, henteu masalah dimana aranjeunna asalna.

Hoyong damel sareng urang?