Desain Trendi Profesional Lemes Tekstur Tekstur Tpu Bantal Epp Diisi Partikel Gampang Diolah Henteu-Beracun

Pedaran pondok:

Dihasilkeun Polipropilén
EPP mangrupikeun inisialisme pikeun Polypropylene Expanding, ngarujuk kana manik-manik busa tina bentuk buleud anu ngalegaan Polipropilén (PP) sacara fisik (nyaéta henteu nyambungkeun hubunganana) tanpa nganggo agén kimia anu ngembang. EPP ngagaduhan ciri sapertos kieu:
1. Diwangun tina PP murni
2. Kapadetan manik kisaran ti 20g / l dugi ka 60g / l gumantung kana mekarna ngagedéan 3. Warna dasarna Hideung, Abu sareng Bodas.
kelir séjén ogé aya.
Dimana EPP tiasa dianggo?
EPP rada tahan sareng mantap dibandingkeun EPS sareng ngagaduhan nyerep énergi tinggi. Dihasilkeun polipropilén (EPP) janten cocog pisan pikeun produk sareng bagian-bagian kapang anu kedah tahan pisan. Maka EPP kasohor pisan salaku pad crash, bemper atanapi headrest dina kendaraan bermotor. Éta ningkatkeun kasalametan sareng panangtayungan pangeusi kendaraan nalika kaayaan darurat. Fitur khusus EPP sareng busa partikel anu sanésna beurat handapna dibandingkeun sareng bahan sanés. Éta ngabantosan pikeun ngirangan beurat kendaraan, anu nyababkeun ngirangan konsumsi bahan bakar sareng ramah lingkungan anu langkung ageung. EPP ogé busa partikel anu tiasa didaur ulang. Tapi EPP sanés ngan ukur bahan anu berharga sareng praktis pikeun industri otomotif. EPP tiasa dianggo dina ampir sadaya industri dimana poténsi ringan, insulasi sareng tahan mangrupikeun hal anu penting.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk















  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami